Workshop Explorer Tote Katrienette 19 jan

75,00

Uitverkocht

SKU: TS00998692 Categorie:

Product Description

De Explorer Tote van Noodlehead is een ruime schoudertas, beschikbaar in 2 maten. De kleine versie, ofwel een “everyday” tas is leuk als handtas voor dagelijkst gebruik. De grote versie, ofwel een “overnight” tas, handig als logeertas.
Een praktische tas met voorzakken, achterzakken en binnenzakken. De tas sluit met een rits én heeft een mooie flap met een draaisluiting.

Deze workshop vereist een beetje ervaring. Er wordt verwacht dat je thuis al wat voorbereidend werk doet. Dit gaat over het knippen, verstevigen en het naaien van enkele dingen. Je krijgt een duidelijke handleiding wat je exact moet doen.

Datum: zaterdag 19 januari

Uur: 9 – 18 uur

Prijs: €75

De prijs is exclusief patroon (dat je kan aanschaffen op de website van Noodlehead), stof en fournituren die je kan aanschaffen bij ons. De workshop gaat door in de workshopruimte van Toverstof, bijgevolg vragen we om stof te verwerken van bij ons.

Inschrijven kan via de webshop of in de winkel.

De inschrijving is pas definitief nadat de betaling werd uitgevoerd. Eens de betaling is geregistreerd, ontvang je van Katrienette alle nodige informatie (wat heb je nodig, wat doe je op voorhand, wat breng je mee, …).

Bij annuleren of afwezigheid wordt de workshop niet terugbetaald. Als er iemand in jouw plaats kan komen, krijg je de workshop uiteraard wel terugbetaald.

Wat breng je mee:

  • Naaimachine (indien je er geen hebt, vraag dan even na of er nog eentje beschikbaar is in de winkel)
  • Benodigdheden zoals schaar, lintmeter, kopspelden, machinenaalden, garen, krijt, …
  • Je voorbereidend werk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop Explorer Tote Katrienette 19 jan” te beoordelen