Workshop Mathilda 2 Katrienette 4 mei

60,00

2 op voorraad

SKU: TS01014961 Categorie:

Product Description

De Mathilda II uit het boek “Mijn tas 2” is een prachtige damestas.  Deze tas met mooie belijningen leent zich perfect tot vele stoffencombinaties. Gebruik de tassenband als eyecatcher of laat ‘m mooi wegblenden in een sobere versie, het kan allemaal.  De tas sluit bovenaan met een rits en heeft open steekzak vooraan.  De draaghengsels zijn ideaal om de tas in de hand of elegant over de arm te dragen.  Door de vorm van de tas en de bodem is de binnentas ruimer dan je denkt.  Plaats genoeg voor al je damesspullen, maar evengoed ook nog een boek of magazine, documenten, tablet/e-reader etc …

De afgewerkte tas heeft volgende afmetingen : 30 cm hoog, 28 cm breed (aan de bodem) en 16 cm diep

Wat komt aan bod bij deze dag-workshop :

 • werken met verschillende versteviging
 • inzetten van rits bovenaan
 • werken met naai-tape en wonderclips
 • steekzak vooraan toevoegen
 • werken met tassenband
 • mooi overeenkomende zijnaden maken
 • mooie rechte hoeken maken
 • (optie) taspootjes plaatsen

Deze workshop wordt gegeven aan de hand van de handleiding in het boek.  Deelneemers wordt gevraagd om vooraf thuis voorbereiding te doen (enkel knippen en verstevigen). Zodat we ons tijdens de workshopdag kunnen concentreren op het rustig naaien van de tas zelf, en je het meeste kan leren!  Ik begeleid je door de hele werkbeschrijving met vele praktische tips en trucjes. ’s Avonds ga je met jouw afgewerkte tas naar huis, en ook voldoende ervaring om nog andere tassen te naaien.

Je brengt je eigen naaimachine mee naar de workshop. Materialen (stoffen, versteviging en fournituren) zijn niet inbegrepen.  Deelnemers dienen over het boek te beschikken.  Zijn inbegrepen: persoonlijke begeleiding, een verstevigingsgids boordevol informatie.  De winkel voorziet koude en warme dranken, en een lekkere lichte lunch.

Moeilijkheidsgraad: Deze workshop is gericht op de startende naaister.  Bij deelname wordt verwacht dat de nodige voorbereidingen getroffen zijn.

Datum: zaterdag 4 mei

Uur: 10 – 17 uur

Prijs: €60

De workshop gaat door in de workshopruimte van Toverstof, bijgevolg vragen we om stof, fournituren en versteviging te verwerken van bij ons.

Inschrijven kan via de webshop of in de winkel.

De inschrijving is pas definitief nadat de betaling werd uitgevoerd. Eens de betaling is geregistreerd, ontvang je van Katrienette alle nodige informatie (wat heb je nodig, wat doe je op voorhand, wat breng je mee, …).

Bij annuleren of afwezigheid wordt de workshop niet terugbetaald. Als er iemand in jouw plaats kan komen, krijg je de workshop uiteraard wel terugbetaald.

Wat breng je mee:

 • Naaimachine (indien je er geen hebt, vraag dan even na of er nog eentje beschikbaar is in de winkel)
 • Benodigdheden zoals schaar, lintmeter, kopspelden, machinenaalden, garen, krijt, …
 • Je voorbereidend werk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop Mathilda 2 Katrienette 4 mei” te beoordelen