Menu
0
Voor 15:00 besteld, dezelfde dag (di-vrij) verzonden (+2 dagen extra indien Melle)
Gratis verzending vanaf €99 (BE) en €140 (NL)
Prijs per 10 cm
2 winkels: Destelbergen en Melle

Algemene voorwaarden

Verkoper
Toverstof is eigendom van Project 27 BV met als zaakvoerder Svenja De Boeck en de maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen (Dendermondesteenweg 542). Het btw-nummer is BE0733.965.742
 
Toepassing
Elke bestelling geldt als aanvaarding door de koper van onze algemene voorwaarden, die integraal deel uitmaken van de overeenkomst.
 
Prijs
Alle prijzen zijn uitdrukt in euro, steeds inclusief btw maar exclusief verzendingskosten.
De prijzen zijn deze zoals vermeld op de website op het ogenblik van de bestelling, behoudens vergissing of technische fouten zoals extreem lage prijzen of extreem hoge kortingspercentages. De verzendkosten worden toegevoegd bij de afrekening van de bestelling en zijn afhankelijk van het bedrag van de bestelling en het land waarnaar de bestelling wordt verzonden. Voor meer informatie omtrent de verzendkosten, kan u naar de pagina ‘verzendkosten’ gaan. Aanbiedingen gelden zolang ze op de website zijn opgenomen en bij het plaatsen van een bestelling geldt steeds de prijs die van toepassing is op het moment van de bestelling. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. De bijhorende foto is decoratief bedoeld en kan elementen artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.
 
Afbeeldingen
Alle afbeeldingen, foto's, tekeningen, gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, afbeeldingen van etiketten, enz... op de internetsite van Toverstof gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. Kleuren kunnen in bepaalde mate afwijkend van de werkelijkheid.
 
Bestelling en betaling
Na het plaatsen van je bestelling, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling. Mocht een artikel toch niet meer voorradig zijn, dan krijg je daar binnen de twee werkdagen bericht van. Bestellingen kunnen enkel geplaatst worden via de webshop. Er worden geen bestellingen (noch wijzigingen of toevoegingen aan online geplaatste bestellingen) aanvaard via telefoon, e-mail, facebook of andere media. Je kan kiezen om te betalen via Paypal, Ideal, mastercard, Visa, Bancontact, Belfius-app, KBC-app of via overschrijving op rekeningnummer BE59 0689 3524 4826.
 
Betalingen dienen altijd in één verrichting te gebeuren. Bij het afrekenen van de bestelling kan je kiezen tussen verschillende betaalmogelijkheden. Goederen worden pas klaargemaakt op het moment dat de betaling geregistreerd werd bij Toverstof. Indien de bestelling niet onmiddellijk betaald wordt is er steeds een risico dat de goederen bij het ontvangen van de betaling niet meer voorradig zijn. Je wordt hiervan via e-mail of telefoon op de hoogte gebracht.
 
Levering
De verzending van uw bestelling gebeurd zo snel mogelijk na de ontvangst van uw betaling. Bij een overschrijving kan dit enkele dagen duren vooraleer het geld op onze rekening verschijnt. Dit evenwel zolang de voorraad strekt. De leveringstermijn is enkel indicatief en niet bindend. Geen enkele vertraging in de levering kan aanleiding geven tot annulering van de verkoop of tot het betalen van een schadevergoeding aan de koper. Alle pakjes worden verzonden met Bpost, DHL of DPD. Binnen België wordt de leveringstermijn geschat op 2 dagen, maar dit is niet bindend. Toverstof is niet verantwoordelijk voor laattijdige leveringen die het gevolg zijn van stakingen, onverwachte sluitingsdagen of drukke periodes bij de transporteurs. Toverstof kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of verlies nadat het pakje bij Bpost, DHL of DPD in behandeling werd genomen. 
Uw verzending is niet standaard verzekerd, dit kan echter op expliciete vraag via een mailtje naar [email protected] vlak na uw bestelling. De extra verzekeringskost van een pakket bedraagt 1,50 euro. 
 
Toverstof heeft het recht om bestellingen in verschillende delen te verzenden.
Indien het niet mogelijk is de bestelde goederen te leveren, dan worden de eventueel reeds betaalde bedragen terug betaald aan de koper, zonder interest of andere vergoedingen.
Toverstof heeft aan de leveringsplicht voldaan wanneer een zending één maal aan de koper is aangeboden.  Bij levering aan huis geldt het rapport van de vervoerder als volledig bewijs van aanbieden van de levering. Wanneer een adres foutief wordt aangeleverd is dit de verantwoordelijkheid van de koper. Dat kan ook zorgen voor extra kosten deze zullen doorgerekend worden aan de koper.
Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet onmiddellijk worden gemeld.
 
Klachten
Klachten in verband met foutieve levering worden in aanmerking genomen als ze binnen de acht dagen na levering worden gemeld. Klachten in verband met verborgen gebreken moeten binnen de acht dagen na ontdekking van het gebrek of na het moment waarop dergelijke ontdekking redelijkerwijze had kunnen gebeuren, gemeld worden. Elke klacht moet schriftelijk gemeld worden ([email protected]).
Indien een klacht door Toverstof gegrond wordt bevonden, zal zij, zonder tot enige verdere schadevergoeding gehouden te zijn, ofwel de goederen terugnemen / vervangen en/of overgaan tot teruggave of gedeeltelijke teruggave van de prijs ontvangen voor het niet-conforme gedeelte van de opdracht.
Indien de aansprakelijkheid (zowel wat betreft haar precontractuele-, buitencontractuele –of contractuele aansprakelijkheid) van Toverstof zou weerhouden worden, zal deze in ieder geval beperkt zijn tot het dekken van de directe schade met als maximum het geheel der sommen (excl. BTW) gefactureerd door Toverstof voor de goederen voor dewelke voormelde aansprakelijkheid zou weerhouden worden. Aansprakelijkheid voor enige vorm van indirecte schade zoals zuiver financiële schade, winstderving, verlies van klanten, verlies van werkuren m.b.t. goederenvoor dewelke Toverstof haar aansprakelijkheid wordt weerhouden enz. is uitgesloten.
 
Eigendomsvoorbehoud
De geleverde goederen blijven onze eigendom tot de volledige betaling van de prijs, inclusief alle kosten en lasten, nalatigheidsinteresten en vergoedingen. Bij niet betaling behouden wij ons het recht voor de goederen terug te nemen, van rechtswege en op kosten van de koper.
 
Waarborg
Onze waarborg beperkt zich tot de waarborg voor verborgen gebreken en de waarborg ingeval van consumentenkoop, beiden voorzien in het Burgerlijk Wetboek.
Wij staan enkel in voor schade die het gevolg is van opzet of grove fout. Wij zijn niet aansprakelijk voor algemene of bijzondere onrechtstreekse schade, van welke aard ook, door de koper geleden.
 
Workshops
Een reservatie is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld. Annuleren kan tot 14 dagen voor de workshop, dan krijg je je inschrijvingsgeld terug. Bij het verstrijken van deze 14 dagen (voor de aanvang van de workshop), wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.
Toverstof heeft het recht om een workshop te annuleren wegens te weinig inschrijvingen of ziekte. Er wordt dan een andere datum gezocht of het inschrijvingsgeld wordt terug betaald.
Met het betalen van het inschrijvingsgeld verklaar je je akkoord met onze voorwaarden.
 
Risico van verzending
Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via de transporteurs. Alle producten worden met de grootste zorg verpakt zodat het risico op beschadiging zo miniem mogelijk is.
 
Beleid inzake annuleren en restitutie
Overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 49 en volgende van 6 april 2010) heeft de afnemer het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd. De afnemer is verplicht de geleverde zaken bij ontvangst onmiddellijk te controleren. De afnemer moet op voorhand Toverstof inlichten over het feit dat er een verzending zal worden teruggestuurd. Het terugsturen van de geleverde zaken is geheel voor eigen rekening en risico van de afnemer. Indien de afnemer na afloop van de termijn van 14 werkdagen de geleverde zaken niet aan Toverstof heeft teruggezonden, is de koop een feit. De afnemer dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging. Terugzending van de zaken kan alleen in de originele of gelijksoortige verpakking en zonder enige gebruikssporen (vlekken, beschadigingen, verknippingen, enz). Alle afgeknipte stoffen en fournituren kunnen niet worden teruggestuurd, daar dit op maat is geknipt voor de klant. Wanneer aan alle voorwaarden is voldaan, draagt Toverstof er zorg voor dat binnen 30 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag (dus exclusief verzendkosten) aan de afnemer wordt terugbetaald.
 
Privacy
Door te bestellen op de internet site van Toverstof, staat de koper uitdrukkelijk toe over te gaan tot de verwerking en het gebruik van zijn/haar persoonsgegevens voor doeleinden zoals de administratie van het klantenbestand, het beheer van de bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van de solvabiliteit, marketing en reclame. De verwerking voor marketingdoeleinden en de geïndividualiseerde reclame gebeurt enkel indien de klant zich hiertoe uitdrukkelijk akkoord heeft verklaard tijdens het orderproces. Toverstof zal de gegevens niet mogen overmaken aan derden. De koper heeft voor alle gegevens het recht op inzage en verbetering. De koper heeft ten allen tijde het recht om zich kosteloos te verzetten tegen de verwerking voor direct marketing doeleinden. Voor meer informatie wordt de koper uitgenodigd zich te wenden tot het openbaar register bijgehouden door de Commissie voor Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer te Brussel.
 
Het gebruik van beelden uit de webshop
Delen van foto's uit de webshop is enkel toegestaan, mits naamsvermelding van Toverstof én toevoegen van een duidelijke link naar www.toverstof.be.
 
Contactgegevens
Toverstof is bereikbaar op het telefoonnummer +32 9 344 79 53, via e-mail op [email protected] of per post op het volgende adres: Dendermondesteenweg 542 9070 Destelbergen – België.
 
Toverstof behoudt zicht het recht voor te allen tijde en zonder verwittiging de voorwaarden te wijzigen.
 
 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Ik beloof je dat je onze nieuwsbrief niet wilt missen!

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis